Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Champions League:

Neymar gråt og gråt. Dani Alves måtte finne ordene som skulle trøste

- Det var smertefullt.

KNUST: Neymar var veldig lei seg etter Champions League-exiten. Video: Viasport

(Dagbladet): Barcelona sløste og sløste mot et godt defensivt Juventus hjemme i går kveld, og er ute av årets Champions League.

Etterpå var det en totalt knust Neymar som måtte trøstes av både lagkamerater og motstandere, blant annet en som har vært begge deler.

- Jeg sa til ham at dette er fotball. Jeg har allerede fortalt ham at jeg ikke ønsket å møte Barcelona etter alt vi har vært gjennom sammen, men i situasjoner som dette må du legge følelsene dine til side, sier Dani Alves, ifølge Football-Italia.

TRØSTET: Dani Alves og Neymar. Foto: NTB Scanpix
TRØSTET: Dani Alves og Neymar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Alle forsvarte sin klubbs farger, og Neymar bør ikke være lei seg. Det er bare et tap, og han må bare komme seg videre, slår brasilianeren fast.

Rar følelse

Juventus har ikke tapt med fire mål siden 2004. Den statistikken var aldri i fare i går, til tross for Barcelonas supertrio med Neymar, Leo Messi og Luis Suarez.

- Det var en tøff kamp, men jeg er glad på vegne av klubben og lagkameratene mine, sier Dani Alves.

- Jeg har litt blandete følelser i kveld, for det å komme tilbake hit vekker mange gode minner fra tiden min her på stadion. Og å se vennene dine triste er en rar følelse. Det smerter, men det er også en del av jobben vår, sier Juventus-backen.

Tror Juve kan vinne hele greia

Vertene skapte som sagt en del brukbare muligheter, men gjestenes godt organiserte forsvar sto imot.

- Juventus er et godt lag, og de var helt enkelt bedre enn oss, medga Barcelona-forsvarer Gerard Pique, ifølge NTB.

- Vi hadde et veldig vanskelig utgangspunkt, selv om vi helt til siste slutt prøvde å snu det hele. De er som alle italienske lag gode til å forsvare seg. Jeg ønsker dem lykke til, og tror de kan vinne hele turneringen, fortsatte Pique.