Neymar har forlatt sykehuset

Brasils og PSGs superstjerne Neymar er utskrevet fra sykehus etter å ha blitt operert i foten. Søndag reiste han hjem for å begynne på restitusjonen.

ENDELIG UTSKREVET: Neymar ble skadd i kampen mellom Paris St. Germain og Olympique de Marseille 25. februar. Nå er han utskrevet fra sykehuset. Foto: REUTERS/Stephane Mahe
ENDELIG UTSKREVET: Neymar ble skadd i kampen mellom Paris St. Germain og Olympique de Marseille 25. februar. Nå er han utskrevet fra sykehuset. Foto: REUTERS/Stephane Mahe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den 26 år gamle spissen forlot sykehuset i Belo Horizonte i helikopter. Hjemme i villaen ti mil utenfor Rio de Janeiro er alt tilrettelagt for restitusjon og opptrening med tanke på å returnere til fotballbanen og en mulig plass i Brasils VM-tropp.

Både det brasilianske landslagsapparatet og Paris Saint Germains fysioterapeut kommer til å følge nøye med på fremdriften. Hele Brasil venter i spenning på om fotballstjernen, som var med på å vinne OL-gull på hjemmebane i 2016, blir spilleklar før sommerens VM i Russland.

Paris Saint Germain ser helst at han er tilbake på banen lenge før det, slik at klubben kan bruke ham i innspurten i den franske fotballsesongen. Selv om både klubben og landslaget sier operasjonen etter bruddet i mellomfotsbeinet gikk bra, er han uansett ikke klar for returoppgjøret i Mesterligaen mot Real Madrid tirsdag. Neymar kommer ikke til å begynne å trene ordentlig igjen før tidligst om seks uker, ifølge PSGs lege.

Med 14 poengs forsprang i den franske toppligaen, kan Parisklubben klare seg uten verdens dyreste fotballspiller en stund, men ett av målene da Neymar ble hentet fra Barcelona var å sikre klubben sitt første Mesterliga-trofé. Dersom de tar seg videre i etter møtet med Real Madrid, kan Neymar muligens spille i andre semifinale helt i begynnelsen av mai eller en eventuell finale i Kiev 26. mai.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer