Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Neymar har forlatt sykehuset

Brasils og PSGs superstjerne Neymar er utskrevet fra sykehus etter å ha blitt operert i foten. Søndag reiste han hjem for å begynne på restitusjonen.

ENDELIG UTSKREVET: Neymar ble skadd i kampen mellom Paris St. Germain og Olympique de Marseille 25. februar. Nå er han utskrevet fra sykehuset. Foto: REUTERS/Stephane Mahe
ENDELIG UTSKREVET: Neymar ble skadd i kampen mellom Paris St. Germain og Olympique de Marseille 25. februar. Nå er han utskrevet fra sykehuset. Foto: REUTERS/Stephane Mahe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 26 år gamle spissen forlot sykehuset i Belo Horizonte i helikopter. Hjemme i villaen ti mil utenfor Rio de Janeiro er alt tilrettelagt for restitusjon og opptrening med tanke på å returnere til fotballbanen og en mulig plass i Brasils VM-tropp.

Både det brasilianske landslagsapparatet og Paris Saint Germains fysioterapeut kommer til å følge nøye med på fremdriften. Hele Brasil venter i spenning på om fotballstjernen, som var med på å vinne OL-gull på hjemmebane i 2016, blir spilleklar før sommerens VM i Russland.

Paris Saint Germain ser helst at han er tilbake på banen lenge før det, slik at klubben kan bruke ham i innspurten i den franske fotballsesongen. Selv om både klubben og landslaget sier operasjonen etter bruddet i mellomfotsbeinet gikk bra, er han uansett ikke klar for returoppgjøret i Mesterligaen mot Real Madrid tirsdag. Neymar kommer ikke til å begynne å trene ordentlig igjen før tidligst om seks uker, ifølge PSGs lege.

Med 14 poengs forsprang i den franske toppligaen, kan Parisklubben klare seg uten verdens dyreste fotballspiller en stund, men ett av målene da Neymar ble hentet fra Barcelona var å sikre klubben sitt første Mesterliga-trofé. Dersom de tar seg videre i etter møtet med Real Madrid, kan Neymar muligens spille i andre semifinale helt i begynnelsen av mai eller en eventuell finale i Kiev 26. mai.

Neymar pådro seg bruddet i mellomfotsbeinet i en kamp mot tabelltreer Marseille søndag for en uke siden. PSG vant kampen 3–0.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!