Neymar hudflettes i Brasil: - Feiging

Neymar får besk kritikk i hjemlandet etter at han slo mot en tilskuer etter tap i den franske cupfinalen. Også PSG-trener Thomas Tuchel angriper brasilianeren.

FÅR KRITIKK: Neymar. Foto: Anne-Christine POUJOULAT / AFP)
FÅR KRITIKK: Neymar. Foto: Anne-Christine POUJOULAT / AFP)Vis mer

Rennes slo storfavoritten PSG på straffer sist helg. Så havnet Neymar i et småhett møte med en motstandertilhenger. Det ble fanget opp av flere mobiltelefon-kameraer.

- Jeg liker det ikke. Du kan ikke gjøre noe slik. Du kan ikke gjøre noe slik. Når vi taper, må vi vise respekt, sa PSG-trener Tuchel.

På sosiale medier ble situasjon tidlig tilgjengelig. En frustrert Neymar sendte høyrehånden mot ansiktet på en Rennes-fan. Det var ikke noe hardt slag, men klart mer enn en dult. – Jeg sa bare til ham at han hadde vært dårlig. Det samme gjorde jeg til andre PSG-spillere, sa tilhengeren til avisen L'Equipe.

I Brasil er ordene langt hardere mot nasjonens største idrettsstjerne. En rekke aviskommentatorer klinket til verbalt.

- I en endeløs rekke av feiltrinn og manglende utdannelse. Nå viste Neymar at han også er en feiging, skrev den innflytelsesrike avisen Folha São Paulo.

- Selv med sitt talent vil Neymar aldri komme opp mot Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Er han fornøyd med det, så la ham være det, fortsatte avisen.

GRÅTER: I lang tid har det versert rykter om at Neymar skal ha problemer med flere av nøkkelpersonene i Paris-klubben PSG. Under en pressekonferanse i etterkant av Brasils kamp mot Japan, fikk stjerna spørsmål om dette. Det ble for mye for den unge brasilianeren, som gråtende forlot salen midt i pressekonferansen. Video: Esporte Interativo via CN... Vis mer

- Neymar har blitt en gutteaktig rebell, skrev en annen kommentator i samme avis.

- Neymar ser ut til å ikke takle kritikk og frustrasjon. Det kan se ut som det er komfortabelt for Neymar å fortsette i sin fantasiverden, men det ville vært bedre om spissen hadde startet et liv i virkeligheten, skrev nettstedet Terra.