Neymar i mer trøbbel

Da Neymar avviste voldtektsanklagene søndag, kan han ha gjort seg skyldig i spredning av nakenbilder.

MER TRØBBEL: Da Neymar søndag skulle renvaske seg, kan han ha gjort seg skyldig i et lovbrudd. Foto: NTB Scanpix
MER TRØBBEL: Da Neymar søndag skulle renvaske seg, kan han ha gjort seg skyldig i et lovbrudd. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag ble fotballstjerna Neymar anmeldt for en voldtekt som angivelig skal ha funnet sted i Paris i mai. I et forsøk på å renvaske seg selv, kan brasilianeren ha begått et lovbrudd.

Søndag publiserte Neymar nemlig en sju minutter lang video på Instagram, hvor han avviste anklagene og omtalte det som «en felle» og «et forsøk på utpressing».

I tillegg delte han private samtaler mellom ham og den fornærmede kvinnen, som blant annet skal ha inneholdt intime bilder av kvinnen.

- Avdelingen for cyberkriminalitet vil etterforske Neymars påståtte videoavsløringer, uttaler brasiliansk politi til ESPN.

Delte nakenbilder

De vil nå etterforske om Neymar har brutt en brasiliansk lov som forbyr spredning av nakenbilder.

I videoen deler Neymar både nakenbilder og lettkledde bilder av seksuell karakter. Nakenbildene er imidlertid noe sladdet.

Det er imidlertid ikke bekreftet at samtalene som Neymar har delt er reelle samtaler mellom ham og kvinnen. Det er heller ikke bekreftet at bildene som er blitt delt er av den aktuelle kvinnen.

Dersom Neymar blir funnet skyldig, risikerer han opptil fem års fengsel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer