Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Neymar i storform sendte Barcelona videre

PSG var sjanseløse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Barcelona - PSG 2-0, 5-1 sammenlagt

(Dagbladet): Premissene var enkle før returoppgjøret mellom de to klubbene i Barcelona: Gjestene fra Frankrike måtte score minst tre ganger for gå videre til semifinalen.

En drøy halvtime ut i kampen så det enda verre for Zlatan Ibrahimovic & co. Barcelona dro fram finspillet som sikret de en 3-1-seier på bortebane, og sørget for gjestene aldri var i nærheten av å avansere til semifinalen.

13 minutter ut i kampen satt kveldens første. Midt på egen bane halvdel startet Andres Iniesta med å vende bort en motspiller, før han lurte to andre på vei mot PSG-buret. Spanjolen avsluttet det hele med å sende Neymar alene med keeper med en perfekt stikker. Brasilianske Neymar rundet keeper og sendte Barca i ledelsen.

Det var Luis Suarez som stjal overskriftene fra det første møtet for en uke siden. Denne uken vil det være Neymar som får mest oppmerkshomhet.

Den lekne brasilianeren viste etter en halvtime at han kan mer enn å drible. Dani Alves slo et godt innlegg med venstrebeinet og bak David Luiz steg Neymar til værs og doblet ledelsen.

Andres Iniesta som hadde en meget god omgang ble i pausen erstattet med en annen klubblegende i Xavi.

Med 5-1 sammenlagt og 45 minutter igjen å gjøre det på for PSG, ble 2. omgang en kjedelig affære for den nøytrale tilskuer.

Ballsikre Barcelona holdt ballen i laget, og kontrollerte inn en semifinaleplass. PSG fikk som ventet styre mer mot slutten av kampen, men heller ikke da klarte gjestene å skape de store sjansene.

 

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!