Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Neymar må operere

Neymar kan være ute i tre måneder

Neymars kamp for å bli klar til VM i Russland blir en kamp mot klokka.

SKAL OPERERE: Neymar fikk seg en smell mot Marseille forrige helg. Nå skal han operere. I verste fall rekker ikke den dribleglade angriperen VM. Foto: REUTERS/Stephane Mahe/File Photo
SKAL OPERERE: Neymar fikk seg en smell mot Marseille forrige helg. Nå skal han operere. I verste fall rekker ikke den dribleglade angriperen VM. Foto: REUTERS/Stephane Mahe/File Photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fotball-VM starter 14. juni.

– Det kan ta mellom to og en halv og tre måneder, sier landslagslegen Rodrigo Lasmar.

Det var i søndagens seriekamp for Paris Saint-Germain mot Marseille at 26-åringen var uheldig. Han landet feil og fikk en forstuing, og samtidig oppsto det en sprekk det ytre mellomfotbeinet.

Neymar kom torsdag formiddag hjem til Brasil der han skal opereres. Operasjonen vil trolig skje lørdag, oppgir talsmann Vinicius Rodrigues i Brasils fotballforbund.

I Brasil har Neymars skade fått enorm medieoppmerksomhet, og mange frykter at landslaget må greie seg uten ham i VM.

– Vi kan ha tapt VM sist søndag, sa radiokommentator Milton Neves onsdag.

I VM på hjemmebane i 2014 ble Neymar skadd i kvartfinalen. Uten ham tapte Brasil 1–7 for Tyskland i semifinalen og 0–3 for Nederland i bronsekampen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!