KNEKK: Neymar og Barcelona gikk på et forsmedelig nederlag bort mot Granada på lørdag. Det fikk begeret til å renne over for flere av de seiersvante tilhengerne som møtte opp for å ytre sin misnøye da stjernene returnerte. Foto: AP Photo/Daniel Tejedor/NTB Scanpix
KNEKK: Neymar og Barcelona gikk på et forsmedelig nederlag bort mot Granada på lørdag. Det fikk begeret til å renne over for flere av de seiersvante tilhengerne som møtte opp for å ytre sin misnøye da stjernene returnerte. Foto: AP Photo/Daniel Tejedor/NTB ScanpixVis mer

Neymar og de andre stjernene møtt med rasehets av egne fans etter sjokktap

- Idioter! Stikk fra Barcelona.

(Dagbladet): Det utspilte seg noen ubehagelige scener utenfor Camp Nou natt til søndag.

Da Barcelona-stjernene returnerte til hjemmearenaen etter det forsmedelige nederlaget mot Granada, hadde en gruppe forbanna Barcelona-supportere samlet seg for å ta imot stjernene. Det skriver den spanske avisen AS.

Hardest gikk det ut over Neymar og José Pinto.

- Stikk fra Barcelona, skrek tilhengerne.

- Jævla idiot Om harmen er av det rettferdige slaget må bli opp til den enkelte å bedømme, men denne sesongen har vært uvant kost for seiersvante supportere.

I forrige uke forsvant klubben ut av Champions League uten å få spille semifinale for første gang på sju år, og med lørdagens sjokk-tap ligger de nå fire poeng bak Atletico Madrid i den hjemlige serien etter at Diego Godin og Diego Costa sikret 0-2 mot Getafe.

Skulle Barca ende utenfor topp to i La Liga vil det være første gang siden 2007/08 da de til slutt befant seg håpløse 18 poeng bak suverene Real Madrid, og ti poeng bak Villarreal.

Tingenes tilstand fikk det til å renne over for de rød-blås tilhengere som blant annet utsatte den brasilianske verdensstjernen Neymar for rasistiske tilrop og apelyder.

- Du tenker bare på VM, din jævla idiot!, skrek de.

Alt håp er ikke ute Det var flere av de frammøtte som hadde maskert seg for å unngå å bli gjenkjent, og de krevde å få snakke med lagets tre kapteiner (Xavi Hernandez, Carles Puyol og Andres Iniesta) uten at de fikk gehør.

Javier Mascherano stoppet opp på vei ut av stadion for å snakke med noen av de forsmådde tilhengerne, men de andre forlot arenaen i all hui og hast.

Men alle tog har fortsatt ikke gått for Gerardo «Tata» Martino. På onsdag møter Barcelona Real Madrid i den spanske cupfinalen. Et Real-lag som må klare seg uten Cristiano Ronaldo.

Og alt håp er heller ikke ute i La Liga. Lionel Messi & co avslutter nemlig sesongen hjemme på nettopp Camp Nou mot Diego Simeones Atletico Madrid. En kamp som fort kan avgjøre hvor tittelen ender denne sesongen.