TRIST: Neymar og Brasil røk ut etter et 2-1-tap mot Belgia i kvartfinalen i Kazan. Foto: AFP PHOTO/Benjamin CREMEL/NTB scanpix
TRIST: Neymar og Brasil røk ut etter et 2-1-tap mot Belgia i kvartfinalen i Kazan. Foto: AFP PHOTO/Benjamin CREMEL/NTB scanpixVis mer

Neymar om Brasils VM-exit: - Det tristeste øyeblikket i min karriere

Nok en gang kom Brasil til kort i fotball-VM. Neymar ergrer seg kraftig etter kvartfinaletapet for Belgia. – Smerten er enorm, skriver han på Instagram.

Mange trodde på Brasil-gull i sommer, men søramerikanerens drøm brast med fredagens 1-2-tap. Dermed endte nok en mesterskapsskuffelse for Brasil, som ikke har vunnet VM siden 2002.

Neymar føler laget var mer enn godt nok til å bli verdensmester om en uke.

- Jeg kan si at dette er det tristeste øyeblikket i min karriere. Smerten er enorm fordi vi vet at vi kunne ha kommet langt. Vi visste at vi hadde det som skulle til for å ta oss videre og skrive historie, men slikt skulle det ikke bli denne gangen, skriver Neymar i et langt innlegg på Instagram.

Etter litt ferie vender Neymar tilbake til klubbfotballen. I det siste har det svirret rykter om at Real Madrid vil kjøpe ham fra Paris Saint-Germain. Men i første gang må han finne tilbake til fotballysten etter VM-exiten.

- Det er vanskelig å finne styrken til å spille fotball igjen, men jeg er sikker på at Gud vil gi meg styrken til å gjennomføre oppgavene jeg har foran meg, skriver Neymar.

Neymar vil være 30 år når neste VM spilles i Qatar om godt over fire år.