Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Neymar om sommerens United-rykter: - Vi hadde samtaler

Men Neymar fikk ikke tilbud.

HET: Barcelona-stjernen Neymar jubler for nok en scoring. Brassen har hatt stor suksess etter overgangen fra Santos, og i sommer skal Manchester United forhørt seg om mulighetene for å hente han til England. Foto: Albert Gea / Reuters
HET: Barcelona-stjernen Neymar jubler for nok en scoring. Brassen har hatt stor suksess etter overgangen fra Santos, og i sommer skal Manchester United forhørt seg om mulighetene for å hente han til England. Foto: Albert Gea / Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Barcelona-stjerna Neymar (23) var en av mange stjerner som var linket til Manchester United i sommer. Overfor ESPN innrømmer den brasilianske landslagskapteinen og verdensstjerna at det var samtaler mellom hans leir og Manchester United.

- Hørte om tilbud - Vi hadde samtaler, men det kom ikke noe konkret ut av det, sier han til ESPN, ifølge The Telegraph og flere engelske medier i dag.

- Jeg har fått høre om tilbud, men det kom ingen ting til meg.

Neymars agent Pini Zahavi skal ha vært på Old Trafford da Manchester United spilte 0-0 mot Newcastle 22. august, noe som naturlig nok satte fart på ryktene om Neymar til United.

Kjøpte Martial i stedet Manchester United ble linket til flere spisser i sommer, som blant Bayern Münchens Thomas Müller, PSGs Edinson Cavani, men engelskmennende endte i stedet opp med å kjøpe det franske supertalentet Anthony Martial for rekordsummen 36 millioner pund - som kan stige til 58 millioner pund alle tilleggsklausulene slår inn.

Martial har scoret fire mål på sine fire første kamper for United.

Ballon d'Or Mange United-tilhengere vil nok likevel se på Neymar som storsigneringen som glapp. Brasilianeren scoret 40 mål på 54 kamper for klubb og landslag sist sesong, og det er ingen grunn til å tro at 23-åringen blir noe dårligere de neste årene.

- Jeg ønsker å utvikle meg sesong for sesong. Forhåpentligvis kan jeg være blant kandidatene til Ballon d'Or (årets spiller i verden) i år, sier Neymar.

Ifølge Neymars kontrakt med Barcelona skal han forhandle om en ny kontrakt med klubben denne sesongen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!