PRESENTERT: Neymar ble fredag presentert som PSG-spiller. Foto: AFP PHOTO / Lionel BONAVENTURE
PRESENTERT: Neymar ble fredag presentert som PSG-spiller. Foto: AFP PHOTO / Lionel BONAVENTUREVis mer

Neymar

Neymar presentert for PSG: - Jeg fulgte hjertet

Verdens dyreste fotballspiller er på plass i Paris.

(Dagbladet): Neymar (25) ble i formiddag presentert etter PSG-overgangen. Den brasilianske superstjerna er kjøpt fri fra kontrakten med Barcelona for hele to milliarder.

Verdens dyreste overgang er et faktum.

- Jeg er veldig, veldig glad. Dette er en stor klubb og en fantastisk by. Jeg kan egentlig ikke beskrive det jeg føler nå, sier Neymar på pressekonferansen.

Fulgte hjertet

De siste dagene har det blitt skrevet mange spaltemetere om Neymar og overgangen til Paris Saint-Germain. Torsdag møtte brasilianerens advokater opp hos Barcelona og møtte utkjøpsklausulen på 220 millioner euro.

- Jeg ville ha noe større, en større utfordring. Jeg fulgte hjertet, sier Neymar.

La Liga avviste budet på Neyamr torsdag morgen. Neymar selv sier det aldri var pengene som var motivasjon for overgangen.

- Jeg er glad i Barcelona, og jeg har noen gode venner der. Det var ikke en enkel beslutning i det hele tatt, det kan jeg love dere. Det er gode venner jeg forlater i klubben. Men slik er fotball. Jeg følte dette var riktig tidspunkt å gå videre på, sier Neymar.

Stolte

Klubben selv jubler av glede over overgangen.

- Jeg er veldig glad for at vi kan presentere denne store fotballstjerna for dere i dag. Neymar er en hele verden ser opp til. For meg personlig, er Neymar den beste spilleren i verden. Han har allerede tatt med seg så mye positivt til laget, sier klubbpresident Nasser Al-Khelaifi.

- Vi bryr oss ikke om spekulasjoner. Det vi gjør er helt lovlig, fortsetter han.

Neymar bedyrer at han er klar for å debutere i PSG-drakta i en treningskamp allerede i morgen.

- Hvorfor ikke?