Neymar tordner etter nederlaget

Neymar raser etter nederlaget: - En skam!

Slakter den mye omtalte handssituasjonen på sosiale medier.

AVGJØRENDE: Manchester United var på vei ut av Champions League, men denne avgjørelsen sendte dem til kvartfinalen - og nettet koker. Video: Med tillatelse fra Viasport Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • PSG – Man Utd 1–3, 3–3 sammenlagt

PARIS (Dagbladet): Der det er full jubel i United-leiren etter kveldens sensasjon, reageres det med sinne i Paris Saint-Germain-leiren.

Neymar, som har måttet se de to oppgjørene mot United fra sidelinja på grunn av en skade, gikk knallhardt ut mot den mye omtalte handssituasjonen på Instagram umiddelbart etter 3-1-tapet på Parc des Princes.

- Dette er en skam. De gir fire personer som ikke kan noe om fotball ansvaret for å se reprisen på VAR. Den handsen finnes ikke. Hvordan handser du baklengs? spør superstjerna, før følelsene tar over for fullt.

- Ahh, dra til helvete, tordner brasilianeren.

Straffekontrovers

Manchester United gikk videre på bortemålsregelen etter 2-0-tap hjemme, 3-1-seier borte, noe som gjorde at det ble 3-3 sammenlagt.

Men til tross for tre mål, skapte de røde djevlene knapt en sjanse på Parc des Princes.

I første omgang scoret Romelu Lukaku to mål etter at han utnyttet tabber av Thilo Kehrer og Gianluigi Buffon i PSGs bakre rekker.

United så ikke ut til å få det avgjørende 3-1-målet, men i det 90. minutt traff et langskudd fra Diogo Dalot albuen til Presnel Kimpembe.

Straffe, mente hoveddommer Damir Skomina etter å ha sett VAR-bildene.

NB: Se og bedøm selv i videoen øverst i saken.

PÅ TRIBUNEN: Neymar Jr. så kampen fra tribunen sammen med Neymar Sr. Foto: Christian Hartmann / Reuters / NTB Scanpix
PÅ TRIBUNEN: Neymar Jr. så kampen fra tribunen sammen med Neymar Sr. Foto: Christian Hartmann / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Tar eleven i forsvar

PSG-trener Thomas Tuchel tar Neymar i forsvar etter den krasse uttalelsen.

- Det er en sterk reaksjon. Noen ganger, når du er veldig emosjonell etter en kamp, bruker du ord som du trekker tilbake et par timer seinere, sier tyskeren på pressekonferansen etter kampen, og legger til:

- Du ser hvor lyst han hadde til å hjelpe oss. Ikke vær for krass med ham. Jeg vil ikke overtolke ordbruken hans i kampens hete. Det går raskt å skrive det på en smarttelefon, sier Tuchel.

Den tidligere Borussia Dortmund-treneren, som sier at han fortsatt er fan av VAR etter kveldens kamp, nekter å gi videodømmingen skylda for tapet.

- Det er vanskelig med hands fordi det er så mange punkter for hva man skal dømme på. Folk bruker de samme argumentene for «ja»og «nei», sier Tuchel.

- En utilgivelig kamp

PSG-kaptein Thiago Silva ba om tilgivelse etter kampen på fransk fjernsyn, og sa videre at de nå måtte fokusere på den hjemlige ligaen.

Landsmann og stoppermakker Marquinhos var den eneste spilleren som var tilgjengelig for pressen i mixed sone etter kampen, skriver Goal.

- Vi har spilt en utilgivelig kamp. Vi må analysere, tenke og være menn. Det er et vanskelig øyeblikk. Vi måtte gi alt på banen. Nå er det over, vi kan ikke si: «du burde gjort det, og du burde gjort det», sier Marquinhos, ifølge nettstedet.

- Dette er fortsatt detaljer, det handler alltid om det på øverste nivå. Jeg tror det er lurt å ikke snakke for mye på dette tidspunktet, eller som vi sier i Brasil: «Nå er ei tid for å spise ens egen avføring», sier brasilianeren, der ordtaket antakelig er samsvarende med å «gjøre ingenting».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer