Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Neymar røpet Barcelonas hemmelige våpen mot tøft kampprogram

Gjør at spillerne tåler mer.

BRUKER MASKIN FOR Å KLARE KAMPENE: Luis Suarez, Lionel Messi, og Neymar har et hemmelig våpen mot det tøffe kampprogrammet. Foto: EPA/ALEJANDRO GARCIA
BRUKER MASKIN FOR Å KLARE KAMPENE: Luis Suarez, Lionel Messi, og Neymar har et hemmelig våpen mot det tøffe kampprogrammet. Foto: EPA/ALEJANDRO GARCIA Vis mer

(Dagbladet): For noen uker siden gikk Alan Shearer hardt ut mot Manchester City i et intervju med engelske Daily mail, etter at City valgte å spare spillere foran FA-cupmøtet med Chelsea, som endte med storseier til sistnevnte.

- Jeg ser aldri Luiz Suarez, Lionel Messi, Neymar og Christiano Ronaldo klage. Dette er de beste spillerne i verden. Jeg kommer aldri til å se at disse gutta vil stå over eller hvile, sa Shearer i intervjuet.

Stjernene i Barcelona kommer seg gjennom den ene etter den andre tøffe kampen. Nå kan det se ut som at Neymar har avslørt hemmeligheten til at stjernene aldri hviler.

Fått maskin hjemme Et bilde spilleren har lagt ut på Twitter, viser nemlig hvordan han har pakket inn bena i noe som likner en slags sekk, etter kampen mot Sevilla i helga.

«Sekken» er koblet til en maskin, og hjelper med restitusjonen av musklene i bena etter kampene. Noe som hjelper svært godt når du så langt har spilt 47 kamper denne sesongen.


Ifølge den spanske avisa Sport, har Neymar bedt om å få ha en slik maskin hjemme, for å kunne hente seg inn raskere etter kampene. Messi og Suarez skal bruke den på treningsanlegget Ciutat Esportiva.

Selskapet bak «sekken» heter NormaTec Recovery, og på sin nettside beskriver de maskinen som «din personlige massør som alltid er tilgjengelig», og skriver at maskinen hjelper deg å restituere raskere mellom treningsøkter.