Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Neymar snakker ut om frykten

Den brasilianske fotballstjernen Neymar kjenner på en følelse av redsel når han nå nærmer seg et VM-comeback etter bruddet i foten.

PÅ VEI TILBAKE: Neymar nærmer seg en retur til fotballbanen. Foto: AP Photo/François Mori / NTB scanpix
PÅ VEI TILBAKE: Neymar nærmer seg en retur til fotballbanen. Foto: AP Photo/François Mori / NTB scanpix Vis mer

I et intervju publisert på den brasilianske legenden Zicos egen Youtube-kanal fredag, snakker PSG-stjernen Neymar om skadeperioden han har bak seg og returen til fotballbanen.

26-åringen sier han kjemper en kamp mot klokken for å bli mentalt klar til å spille VM-sluttspillet i Russland i sommer.

- Alt går bra, takk Gud for det, men du kjenner alltid på frykt når du skal tilbake, og den frykten må jeg bli kvitt så fort jeg kommer til VM, sier Neymar.

Intervjuet med Nico, som selv var blant verdens beste fotballspillere på 1980-tallet, skal ha blitt gjort i forrige uke. Nå er Neymar tilbake i Frankrike, der han skal legge siste hånd på rehabiliteringen sammen med det medisinske apparatet i Paris Saint-Germain.

26-åringen håper å være tilbake for fullt når Brasil innleder VM mot Sveits 17. juni.

- Tanken er at han kan begynne å jobbe på treningsfeltet i neste uke, forutsatt at han responderer tilfredsstillende på de kommende testene, sier det brasilianske landslagets lege Rodrigo Lasmar.

Neymar sier at det har vært "komplisert" å returnere til fotballbanen etter tidligere skadeperioder.

- Jeg var alltid redd for å gjøre brå bevegelser og endte opp med å kompensere, sier han i intervjuet med Zico.

Brasil kommer som vanlig til VM som en av favorittene, men mye avhenger av Neymars prestasjoner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media