KINA: Neymar som er linkt til PSG, hadde bestemt seg for å ikke være med Barcelona til Kina, nå har han ombestemt seg. Foto: Patrick Semansky /AP Photo
KINA: Neymar som er linkt til PSG, hadde bestemt seg for å ikke være med Barcelona til Kina, nå har han ombestemt seg. Foto: Patrick Semansky /AP PhotoVis mer

Neymar sin fremtid i Barcelona

Neymar snur: Drar til Kina likevel

Sagaen rundt Neymars framtid i Barcelona tok en ny vri etter at brasilianeren lørdag opplyste at han likevel reiser til Kina for å delta på et PR-arrangement.

Kontrabeskjeden kom dagen etter at den kinesiske arrangøren bekreftet at Neymar ikke kunne komme fordi han er for opptatt med overgangsrelaterte saker.

25-åringen la lørdag ut denne meldingen på engelsk og kinesisk på det sosiale nettstedet Weibo (Kinas svar på Twitter):

- Jeg ser fram til å dele mine erfaringer med den kinesiske fansen. Ses mandag i Shanghai!

Den siste tiden har Neymar blitt koblet til en rekordovergang til Paris Saint-Germain. Den franske hovedstadsklubben skal være villig til å punge ut heftige 222 millioner euro for Barcelona-stjernen. Det tilsvarer over 2 milliarder kroner.

Overgangsryktene fikk ekstra fart på seg etter at Neymar begynte å krangle med en lagkamerat og deretter stormet av banen under fredagens Barcelona-trening i Miami.

Et videoklipp som sirkulerer i sosiale medier, viser Neymar og nysigneringen Nélson Semedo i diskusjon etter det som tilsynelatende var en duell om ballen.

Semedo går raskt vekk fra situasjonen, mens Neymar fyrer på alle sylindre og må holdes tilbake av lagkamerater. Til slutt river brasilianeren av seg overtrekksvesten, sparker bort et par baller i sinne og forlater treningsbanen.

(NTB)