STORMET VEKK: Overgangsryktene har satt fart etter at Neymar forlot Barcelonas treningsfelt i Miami fredag. Foto: AFP PHOTO / HECTOR RETAMAL
STORMET VEKK: Overgangsryktene har satt fart etter at Neymar forlot Barcelonas treningsfelt i Miami fredag. Foto: AFP PHOTO / HECTOR RETAMALVis mer

Neymar

Neymar stormet vekk fra Barcelonas treningsfelt

Neymar satte ekstra fart i spekulasjonene om en overgang til Paris Saint-Germain da han begynte å krangle med en lagkamerat og stormet av Barcelona-treningen.

Episoden skjedde under en treningsøkt i Miami, der Barcelona forbereder seg til helgens sesongoppkjøringskamp mot erkerivalen Real Madrid. Et videoklipp som sirkulerer i sosiale medier, viser Neymar og nysigneringen Nélson Semedo i diskusjon etter det som tilsynelatende var en duell om ballen.

Semedo går raskt vekk fra situasjonen, mens Neymar fyrer på alle sylindre og må holdes tilbake av lagkamerater. Til slutt river brasilianeren av seg overtrekksvesten, sparker bort et par baller i sinne og forlater treningsbanen.

25-åringen har vært tett koblet til Paris Saint-Germain, og den franske storklubben skal angivelig være villig til å legge over 200 millioner euro på bordet for hans tjenester. Det tilsvarer mer enn 1,8 milliarder kroner.

PSG-ryktene tiltok også enda litt mer i styrke da det fredag ble klart at Neymar har avlyst et PR-arrangement i Kina.

– Neymar og hans rådgivere er opptatt med overgangsrelaterte saker og kan ikke garantere at han vil være til stede under det planlagte arrangementet i Shanghai 31. juli (mandag), opplyser arrangøren.

(NTB)