Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Neymar tilbake om to-tre uker

Brasilianske fotballfans kan puste lettet ut i VM-oppladningen. Neymar er tilbake fra skadeavbrekket om to til tre uker, ifølge PSG-trener Unai Emery.

KJEMPER SEG TILBAKE: Neymar. Foto: NTB Scanpix
KJEMPER SEG TILBAKE: Neymar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har lenge vært ventet at Neymar kom til å rekke fotball-VM i Russland, men nå kan siste rest av brasilianernes bekymring legges til side.

Fredag opplyste nemlig Emery at superstjernen om kort tid vender tilbake fra fotskaden. Anslaget er to-tre uker, men det er for tidlig å si når han faktisk er tilbake på banen.

– Jeg snakket med ham tidligere i uken. Han har det godt og er avslappet, sa Paris Saint-Germains spanske hovedtrener i forkant av lørdagens franske ligacupfinale mot Monaco.

– Vi snakket om finalen. Han skal følge den, la Emery til.

Neymar pådro seg brudd i den høyre foten i Ligue 1-kampen mot Marseille 25. februar. Han måtte gjennom en operasjon i begynnelsen av mars.

Brasils landslagslege anslo da at Neymar kom til å være ute av spill i opptil tre måneder. I så fall ville han ha mistet resten av sesongen for klubblaget.

På grunn av skaden gikk Neymar glipp av PSGs returoppgjør mot Real Madrid i mesterligaens åttedelsfinale. Den franske storklubben ble slått ut med 2-5-tap sammenlagt.

VM starter 14. juni. Brasil er i gruppe med Sveits, Costa Rica og Serbia.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!