Neymars frisparkperle ga Brasil-seier

Falcao tilbake for Colombia.

MATCHVINNER:  Neymars frispark sju minutter før slutt var det som skilte Brasil og Colombia i Miami i natt. Foto: Mike Ehrmann/Getty Images/AFP
MATCHVINNER: Neymars frispark sju minutter før slutt var det som skilte Brasil og Colombia i Miami i natt. Foto: Mike Ehrmann/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Neymar ga Dunga en perfekt start som Brasil-trener fredag. Med et vakkert frispark ordnet kapteinen 1-0 over Colombia.

Brasil slet med å utnytte fordelen av å spille med én mann mer i nesten en hel omgang, men sju minutter før slutt sørget Neymar for brasiliansk jubel i Miami. Fra 25 meter plasserte han ballen i krysset.

Det må mer til enn en ettmålsseier for å hviske ut Brasils vonde minner fra VM på hjemmebane. I semifinalen ble den stolte fotballnasjonen knust ufattelige 1-7 av Tyskland. Landslagssjef Dunga mener uansett at fredagens seier hjelper på selvtilliten.

- Å vinne er alltid bra, spesielt etter all kritikken i kjølevannet av VM. Denne seieren vil hjelpe på spillernes selvtillit. Jeg har fortalt dem at de spiller fordi de er best. De skal ikke være redde, men bare gå ut og spille, sa Dunga.

Dunga tok over som Brasil-sjef etter Luis Felipe Scolari like etter VM.

Falcao tilbake Colombia ble redusert til ti mann da midtbanespilleren Juan Cuadrado fikk sitt annet gule kort etter å ha felt Neymar i det 49. minutt. Ingen kunne ta lagene på innsats i fredagens privatlandskamp, der begge vartet opp med røffe taklinger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer