Neymars innerste sirkel: Vennene som har fått enorm makt

Det ble ingen gigantovergang for PSG-stjerna Neymar denne sommeren. For å vite hva brasilianeren kan finne på neste gang, må du vite litt mer om hans innerste sirkel.

TETT PÅ: Neymar sitter med sin far (t.v.), mor og gode venn Jo Amancio (t.h.) under en kamp mellom PSG og Amiens. Foto: AFP PHOTO / JACQUES DEMARTHON / NTB Scanpix
TETT PÅ: Neymar sitter med sin far (t.v.), mor og gode venn Jo Amancio (t.h.) under en kamp mellom PSG og Amiens. Foto: AFP PHOTO / JACQUES DEMARTHON / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingenting å gjøre med det. Det er april i 2015 og tre medlemmer fra FourFourTwo sitter tålmodig i et rom på Camp Nou og venter på Neymar. To timer blir til tre, morgen blir til ettermiddag. Fortsatt ingenting.

Vi er i Barcelona for å snakke med den brasilianske angriperen i forkant av Copa America, for å gjennomføre et fotooppdrag og et intervju som tok seks måneder å få i stand.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer