Neymars reaksjon da han ble ofret vekker oppsikt: - Totalt respektløst, mener Bohinen

Storspilte, men ble byttet ut. Da gikk det galt.

• Sevilla - Barcelona 2-2
(Dagbladet): Barcelonas angrepsess fortsetter å imponere.

Etter en halvdårlig fjorårssesong og start på sesongen, er Barcelona i ferd med å ta tilbake tronen som Spanias beste lag igjen.

Det er det flere grunner til, men tre av hovedårsakene heter Lionel Messi, Neymar og Luis Suarez.

Borte mot Champions League-jaktende Sevilla viste de hvilke kvaliteter de er i besittelse av. Og aller mest imponerte Neymar.

Men i stedet for at målscorer Neymar ble den store helten, ble han byttet ut til sin store frustrasjon på stillingen 2-1 til Barcelona.

Det var klubblegenden Xavi som erstattet Neymar, som hadde storspilt i dette oppgjøret.

Derfor var det få som skjønte noe av byttet, og aller minst Neymar selv. 23-åringen svarte med å demonstrere mot sin trener.

Mens mange velger å kritisere Barca-treneren Luis Enriques bytte, velger Sandefjord-trener Lars Bohinen å kritisere Neymars reaksjon.

- Neymar byttet ut med Xavi. Han demonstrerer. Totalt respektløst ift Xavi, legenden og klubbspilleren fremfor noen, skriver Bohinen på Twitter.

Like etter byttet skjedde det som nesten måtte skje: Sevilla slo tilbake. Kevin Gameiro smatt gjennom Barca-forsvaret og utlignet til 2-2.

Angripstrioen leverte Men det åpnet altså strålende for Barcelona.

Allerede etter 14 minutter jublet Messi for scoring. Etter forarbeid av Neymar fikk Messi ballen på 16-meteren. Ballkunstneren nølte ikke og skrudde ballen i lengste hjørnet.

16 minutter senere fikk Neymar sjansen på frispark fra 16 meter og grep den til de grader. Brasilianeren skrudde ballen opp i krysset og sørget for 2-0 til gjestene.

Men Sevilla er også et lag med kvaliteter og lot seg ikke knekke av Barca-stjernenes magi.

Ikke bravo av Bravo Like før pause prøvde Ever Banega ut skuddfoten fra langt hold.

Claudio Braco burde nok ha avverget scoringen, men heller ikke i Barcelona er alt som det burde være. Dermed kunne hjemmefansen juble for redusering.

Sevilla gikk på med friskt mot også etter pause, men det var favorittene fra Barcelona som i det store og hele styrte kampen.


Barcas offensive stjerner var flere ganger farlig frempå, men det var midtstopper Jérémy Mathieu som oppsiktsvekkende nok stod for det mest akrobatiske forsøket da han vartet opp med et lekkert brassespark.

Forsøket på en drømmescoring lyktes imidlertid bare nesten.

Sint etter å ha bli byttet ut Neymar hadde en strålende dag på jobben, men 20 minutter full tid ble altså brasilianeren byttet ut til fordel for klubblegenden Xavi.

Det byttet var ikke så lurt. Det var heller ikke reaksjonen til Neymar.

Dermed slo Sevilla tilbake og sørget for poengdeling, mens Neymar og Luis Enrique trolig må ta seg en prat sammen i løpet av kvelden.

DEMONSTRERTE: Neymar likte ikke å bli byttet ut mot Xavi.
DEMONSTRERTE: Neymar likte ikke å bli byttet ut mot Xavi. Vis mer