Neymars skiftende hårfrisyrer: Krøllete, rettet, blondt og brunt

- Han bruker for mye tid på håret.

HÅRFIN: Neymar har skiftet frisyre flere ganger i sin fotballkarriere. Foto: AP/AFP
HÅRFIN: Neymar har skiftet frisyre flere ganger i sin fotballkarriere. Foto: AP/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Neymar har scoret fire mål for Brasil, og er nå toppscorer i VM. Det er ingen tvil om at 22-åringen har vært viktig for hjemnasjonen, og klarer å løfte laget.

Etter første kamp mot Brasil farget stjerneskuddet håret blondt, mens hans naturlige farge forble på sidene.

Og det viser seg at Barcelona-spiller Neymar har hatt flere forskjellige frisyrer gjennom karrieren.

Sveis i endring I 2010 hadde 22-åringen barberte sider, som han også har i dag, men også antydning til krøller.

HÅRIDOL: Nettet florerer av bruksanvisninger på hvordan du får Neymars hår. Her ser vi en brasiliansk frisør gi et barn Neymar-stilen. Foto: AP Photo/Leo Correa
HÅRIDOL: Nettet florerer av bruksanvisninger på hvordan du får Neymars hår. Her ser vi en brasiliansk frisør gi et barn Neymar-stilen. Foto: AP Photo/Leo Correa Vis mer

I 2011 kunne vi se en mer solbleket versjon av Neymars hår, med lengre hår på toppen denne gangen. Stylet til en hanekam.

Hår som er klippet slik at håret på toppen av hodet er lengst, er en gjenganger. Det er også den frisyren han har hatt de siste par årene.

I 2012 fikk vi se en fyldigere manke på Neymar, som da spilte i brasilianske Santos.

I starten av VM og det siste året i Barcelona har vi sett Neymar med en naturlig hårfarge, før han etter første gruppespillkamp farget håret blondt på toppen.

- Mer opptatt av håret enn fotball Ifølge Goal.com kopierte også sitt store idol Ronaldos frisyre etter VM i 2002. Ronaldo hadde da barbert hele hodet bortsett fra et parti i front.

Den frisyren er trolig ikke å finne blant de mange bruksanvisningene som er å finne der ute på nett. Et enkelt Google-søk, og du får veiledning på hvordan både klippe og style håret slik at det ligner Neymars.

Fotballegenden Pelé, derimot, er ikke like begeistret for at Neymar bruker mye tid på håret sitt.

- Vi som Santos-tilhengere sier han er verdens beste, men han er allerede mer opptatt av medieoppmerksomheten enn av å prestere på banen. Han tenker mest på å endre stil og hårsveis, sa Pelé i fjor.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer