STJERNEDUELL:  Neymar drømmer om en finalekamp mot lagkamerat Lionel Messi og Argentina. Foto: NTB Scanpix
STJERNEDUELL: Neymar drømmer om en finalekamp mot lagkamerat Lionel Messi og Argentina. Foto: NTB ScanpixVis mer

Neymars stikk til Messi før fotball-VM

- Vi har pratet om det i garderoben.

(Dagbladet): 12.juni starter fotballinteressertes våte drøm: VM i Brasil.

Når vertsnasjonen Brasil starter kampen mot Kroatia venter en måned med fotballfest.

Brasil kommer til å legge sin lit til stjerneskuddet Neymar. Barcelona-spilleren herjet i prøve-VM i fjor, og hele Brasil klenger kjeledegga til sitt hjerte.

Duell mot Messi Nå drømmer han om et finale mot Argentina og  Lionel Messi. Og da vil Neymar knuse lagkameraten.

- I så fall skal vi kjempe under kampen. Etterpå gir vi hverandre en klem. De to tingene vil garantert skje, resten er ukjent, sier Neymar til Times of India.

- Vi har pratet om det i garderoben og sendt hverandre noen meldinger. Jeg har alltid sagt at hvis vi møtes i finalen, vinner Brasil. Men han sier de samme selv, sier Neymar.

Tøff trekning Brasil møter Mexico, Kroatia og Kamerun i gruppespillet. I en eventuell åttedelsfinale er det mulig at de møtes Spania eller Nederland, som bør slå Australia og Chile i gruppe B.

Men Neymar frykter ingen. Heller ikke de regjerende mesterne Spania.

- Vi vet alt om alle motstanderne. Når du prøver å være best, kan du ikke velge motstanderne dine. Du må spille så godt du kan, uansett motstander. Det er den eneste måten du kan bli best på, sier Neymar til den indiske avisa.

- Men de er regjerende mestere.  Jeg trenger ikke si at Spania er godt forberedt.  Men vi er klare til å gjøre drømmen vår til virkelighet, sier Neymar.