Neymars ville sommer

Ifølge spansk avis skal brasilianeren være desperat etter å returnere til Barcelona. I tillegg har han en del utenomsportslige utfordringer å ta seg av.

RYKTES BORT: Neymar kan ha spilt sin siste kamp for PSG, skal vi tro spanske medier. Foto: Lionel Bonaventure / AFP / NTB Scanpix
RYKTES BORT: Neymar kan ha spilt sin siste kamp for PSG, skal vi tro spanske medier. Foto: Lionel Bonaventure / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har gått to år siden Neymar gjennomførte den dyreste overgangen i historien, da han dro fra Barcelona til Paris Saint-Germain for over to milliarder kroner. Det var mange som hevet øyenbrynene da overgangen var et faktum, og siden den gang har forholdet mellom PSG og Barcelona virket kjølig.

Det kan man også si om forholdet mellom Neymar og hans gamleklubb. Blant annet har Neymar tidligere hevdet at han ikke har fått de pengene han skal ha fra Barcelona. Det har ført til søksmål mot katalanerne.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer