NFF bekrefter: Dilling-saken er anket

Ble sendt inn i går kveld.

NY RETTSRUNDE:  Med mindre partene blir enige i en rettsmekling (noe som virker usannsynlig slik partene står i dag) blir det en ny rettsrunde. Foto: NTB SCanpix
NY RETTSRUNDE: Med mindre partene blir enige i en rettsmekling (noe som virker usannsynlig slik partene står i dag) blir det en ny rettsrunde. Foto: NTB SCanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Guttorm Dilling og NFF hadde en siste forhandlingsrunde i går kveld.

Men det er for stor forskjell på Dillings forslag og NFFs tilbud, og både Dillings advokat Bjørn Fredborg Nilsen og NFFs advokat Nicolay Skarning til Dagbladet.

Sendt inn anke Dermed blir saken anket og skal opp igjen i lagmannsretten.

- Vi sendte inn anken i går kveld, bekrefter Skarning til Dagbladet.

Han fortsetter:

- Det ble ingen enighet i går. Vi beholdt vårt tilbud, men det eneste Dilling vil er å ha jobben i A-laget tilbake. Det kan vi ikke godta. Vi har også bedt om rettsmekling. Vi mener Nffs muligheter i lagmannsretten er gode, men håper først at Dilling vil ha rettsmekling. Han burde være med å løse saken, sier Skarning.

Normalt behandlingstid i lagmannsretten er ett år - så det kan ta tid før saken kommer opp igjen i rettssystemet.

To saker I går bekreftet Dillings advokat Fredborg Nilsen at de også vurderer å gå til søksmål etter at NFF sa opp Guttorm Dilling gjennom en endringsoppsigelse fredag.

-  Det at de da likevel går til det skrittet å sparke han viser hvor langt de er villige til å gå for å holde Guttorm unna jobben har rett til å være i. Det er ganske brutalt, og er etter mitt skjønn ikke måten å behandle en lojal arbeider, sa Fredborg Nilsen til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.