NFF ber om 19:45-forklaring av Stabæk

Vil vite bakgrunnen for banner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): «Vi reiser hjem 19:45» sto det på et gigantisk banner Stabæk Support brettet ut ved kampstart på Åråsen i går kveld.

NFFs delegat på kampen rapporterte i dag inn banneret til forbundskontoret, og i ettermiddag bekrefter NFF at Stabæk blir nødt til å forklare supporterstuntet skriftlig.

- Vi ber om en forklaring fra Stabæk, sier arrangementssjef Dag Vestlund til Dagbladet.no.

Rutinemessig

Stabæk-supporterne sier i dagens Dagbladet at banneret var ment humoristisk, i lys av at Stabæk har anket boten på 10 000 kroner for diskriminerende synging om Uwe Rösler på Nadderud i vår.

- Hvis det var slikt ment leverer Stabæk sikkert en rask forklaring, sier Vestlund.

Seksjonsleder i Forvaltnings- og jusseksjonen i NFF, Roger Ness, sier til Dagbladet.no at det er svært sjelden bannere innklages til forbundet.

- Dette er helt rutinemessig. Vi ønsker ikke å spekulere i bakgrunnen for banneret, sier Ness.

NFF ber om 19:45-forklaring av Stabæk

Stabæk kontakter Support

Stabæk-leder Mimi Berdal hadde ikke mottatt et ønske om redegjørelse fra NFF da Dagbladet.no ringte i ettermiddag. Nå skal klubben høre med fansen i Stabæk Support, for å få bekreftet humorvarianten.

- Ut i fra hvordan jeg kjenner saken, så var dette ment selvironisk med et lite spark til forbundet med henvisning til boten vi fikk for Rösler-episoden, sier Berdal.

- Er hele saken komisk?

- Det vil jeg ikke kommentere.

TJA, HVA MENTE STABÆK-SUPPORTERNE? Det må Stabæk Fotballklubb forklare skriftlig overfor Norges Fotballforbund, etter at en delegat rapporterte inn banneret på Åråsen i går kveld. Foto: Marius Gulliksrud
TJA, HVA MENTE STABÆK-SUPPORTERNE? Det må Stabæk Fotballklubb forklare skriftlig overfor Norges Fotballforbund, etter at en delegat rapporterte inn banneret på Åråsen i går kveld. Foto: Marius Gulliksrud Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer