Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NFF ber om forklaring fra Ramovic og Thioune

Etter knuffingen i Tromsø.

MÅ FORKLARE SEG: Sead Ramovic klapset Makthar Thioune på baksiden av låret, og fikk et slag i ansiktet i retur. Nå må begge spillere forklare seg for NFF.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen, Scanpix
MÅ FORKLARE SEG: Sead Ramovic klapset Makthar Thioune på baksiden av låret, og fikk et slag i ansiktet i retur. Nå må begge spillere forklare seg for NFF. Foto: Rune Stoltz Bertinussen, Scanpix Vis mer

|||Sead Ramovic og Makhtar Thioune må forklare seg til Norges Fotballforbund (NFF) etter episoden de var involvert i under søndagens kamp mellom Tromsø og Molde.

NFF har bedt om en redegjørelse fra Tromsø og Molde, inkludert de involverte spillerne, etter bråket som oppsto mellom Thioune og Ramovic.

«På bakgrunn av redegjørelser og annen dokumentasjon, vil det bli tatt stilling til hva som eventuelt skjer videre i sakens anledning,» skriver NFF i en pressemelding.

(NTB)


Se episoden hos TV 2

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling