Edvartsen-saken:

NFF ber tingretten avvise 14 av 17 vitner i Edvartsen-saken

Kommende arbeidsrettssak.

STRID: Norges Fotballforbund har bedt Oslo tingrett om å kutte Svein-Erik Edvartsens vitneliste med 14 navn foran den kommende arbeidsrettssaken. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
STRID: Norges Fotballforbund har bedt Oslo tingrett om å kutte Svein-Erik Edvartsens vitneliste med 14 navn foran den kommende arbeidsrettssaken. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Norges Fotballforbund har bedt Oslo tingrett om å kutte Svein-Erik Edvartsens vitneliste med 14 navn foran den kommende arbeidsrettssaken, skriver VG.

Saken skal opp til behandling i retten 11. juni. Innen den tid må tingrettsdommer Cathrine Brække Hrasky avgjøre om NFF skal få gjennomslag for anmodningen om å avvise 14 av 17 vitner Edvartsen har meldt inn.

Fra før har Edvartsen bedt om å få fotballforbundets mye omtalte IP-bevis avvist. Fotballdommeren mener informasjonen ikke er hentet inn på lovlig vis.

Ifølge VG er profiler som Kjetil Siem, Rune Pedersen, Terje Hauge og Sven Mollekleiv blant navnene fotballforbundet ønsker å få strøket fra vitnelisten. Avisen skriver at NFF mener kun tre personer på Edvartsens liste er relevante til saken.

Trakk seg fra mekling

Opprinnelig hadde Edvartsen meldt inn 32 vitner til rettssaken, men den ble senere redusert til 17 navn.

– Vi skjønner ikke hvorfor noen i NFF er så livredde for at offentligheten skal få innsyn i den skitne prosessen, sier Edvartsens advokat John Christian Elden til VG.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer