NFF-direktør i e-post til «illojale» kolleger: - Du lyver meg rett opp i ansiktet. Det er en skandale

Nå er det full krig i Fotball-Norge.

TOTALSLAKT: Ronny Aasland i Norges Fotballforbund går til knallhardt angrep på flere navngitte NFF-personer i en e-post rett før forbundstinget. Foto: NTB Scanpix
TOTALSLAKT: Ronny Aasland i Norges Fotballforbund går til knallhardt angrep på flere navngitte NFF-personer i en e-post rett før forbundstinget. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): I en e-post Dagbladet har fått tilgang til går Ronny Aasland, direktør for strategi og forretningsutvikling i Norges Fotballforbund, til knallhardt angrep på kolleger i fotballnorge.

E-posten er sendt til de offisielle e-postadressene til visepresident Bjarne Berntsen, tidligere visepresident Einar Schultz og VIF-direktør Stig-Ove Sandnes.

På kopi har Aasland etter det Dagbladet forstår satt flere profilerte navn: Generalsekretær Kjetil Siem, fotballpresident Yngve Hallén, Svein Graff i UMC (Ullevaal Media Center) og kommunikasjonssjef i NFF, Yngve Haavik. I tillegg har følgende fått mailen: Kai-Erik Arstad, Alf Hansen, Nils Fisketjønn, Erik Loe, Mette Sørlien, Grete Solheim, Tom Fodstad, Tom Sundby, Jan Halstensen og Knut Kristvang.

«Bjarne Berntsen - Einar Schultz og Stig-Ove Sandnes. Grensen er nådd. Den er passert med god margin.»

Dette er første linje i e-posten, og det som følger er et oppsiktsvekkende oppgjør med tre personer direktøren mener har vært illojale mot Norges Fotballforbund.

Nådeløst «Jeg skriver en felles mail til dere. Utgangspunktet er hvordan dere representerer norsk fotball. Skadene dere har påført og påfører organisasjonen. Mangel på lojalitet. Eller motsatt - illojalitet.», står det i innledningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer