ENDRET OVERGANGSVINDUET: NFF endret overgangsvindet. Her er Iver Fossum og Martin Samuelsen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
ENDRET OVERGANGSVINDUET: NFF endret overgangsvindet. Her er Iver Fossum og Martin Samuelsen. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

NFF flyttet overgangsvinduet

For å imøtekomme andre europeiske klubber.

Norges Fotballforbund har besluttet å forskyve sommerens overgangsvindu med én dag for å imøtekomme klubbene som skal prøve seg i Europa.

Det norske overgangsvinduet for sommeren 2016 var i utgangspunktet fastsatt til perioden 22. juli til 18. august. Nylig opplyste imidlertid Det europeiske fotballforbundet (UEFA) at klubber som skal ut i kvalifisering til høstens mesterliga og europaliga, må melde på sine staller innen 21. juli.

Det fikk NFF til å ta grep.

- Hadde vi ikke gjort det, ville ikke klubbene som skal ut i kvalifisering til mesterligaen og europaligaen hatt anledning til å styrke stallen før kvalifiseringsrundene, sier fotballpresident Terje Svendsen.

- Vi har vært i dialog med de aktuelle klubbene, og har besluttet at overgangsvinduet flyttes med én dag. Dermed åpner det nå 21. juli og stenger 17. august, tilføyer han.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.