NFF forbyr kroatiske drakter og flagg på Ullevaal

Tiltak for å forhindre tribunebråk.

FORBYR DETTE: Kroatias fotballforbund har valgt å ikke benytte seg av sin billettkvote til landskampen mot Norge. Likevel har NFF tatt flere forholdsregler for å forhindre trøbbel på søndag. Foto: AFP PHOTO /DIETER NAGL/NTB Scanpix
FORBYR DETTE: Kroatias fotballforbund har valgt å ikke benytte seg av sin billettkvote til landskampen mot Norge. Likevel har NFF tatt flere forholdsregler for å forhindre trøbbel på søndag. Foto: AFP PHOTO /DIETER NAGL/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kroatias fotballforbund har valgt å ikke benytte seg av sin billettkvote til landskampen mot Norge. Likevel har NFF tatt flere forholdsregler for å forhindre trøbbel på søndag.

- Først vil jeg si at vi har et godt samarbeid med politiet foran hver kamp, og vi har satt inn tiltak som gjør oss trygge på at dette kommer til å bli en fotballfest for alle som kommer til Ullevaal i morgen. Uten at jeg ønsker å gå i detalj om hvilke tiltak det dreier seg om, sier kommunikasjonssjef i Norges Fotballforbund (NFF), Yngve Haavik, til NTB.

- Hovedutfordringen vår vil være med kroater som kommer fra Kroatia på kamp, og vi har derfor iverksatt tiltak for å minimere sjansene deres for å få tak i billetter. Vi er derfor trygge på at det ikke blir veldig mange, fortsetter han.

Forbud I tillegg til å gjøre det vanskeligere for kroater utenfor Norge å få tak i billetter, har NFF kommet fram til noen nye regler før søndagens landskamp.

- Vi har innført forbud mot kroatiske drakter og flagg på stadion. Det står på billettene at de kun er for hjemmelagets supportere. Vi kommer også til å visitere alle før de slippes inn, sier Haavik.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.