NFF fornøyd med EM-presentasjonen

Tirsdag forlot UEFA-delegasjonen som kartlegger EM-søknadene Norge, og de ansvarlige i NFF kunne puste lettet ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De to siste dagene har nemlig vært uhyre viktige for Norges Fotballforbund (NFF). Den fellesnordiske EM-søknaden om fotballsluttspillet i 2008 ble presentert for en fem personer stor UEFA-delegasjon.

Den norske delen av søknaden ble gjennomgått med lupe.

- Mitt inntrykk er at UEFA synes fasilitetene på Ullevaal stadion var bra, og jeg tror alle har grunn til å være fornøyd med presentasjonen, sa direktør Trygve Bornø i AS Ullevaal stadion til NTB.

- Jeg tror vi har fått fram alt, og håper UEFA er fornøyd. Vi har stått på for å legge alt til rette, sa generalsekretær Karen Espelund i NFF.

Tett program

UEFA-inspektørene har et meget tett program. I dag skal de videre fra Oslo til Göteborg og Helsingfors. Deretter går turen til Tammerfors, Stockholm og København de neste tre dagene.

- Vi er ute på en omfattende runde, og det vi har sett så langt virker å være veldig bra. Vi har tatt en rekke stikkprøver på arenaene, ellers går vi meget nøye igjennom alt fra infrastruktur, innkvartering, sikkerhet og transport, sa delegasjonsleder Jürgen Müller på en pressekonferanse etter inspeksjonsrunden på Ullevaal.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer