Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Semb ville ha treningskamp mot Argentina før VM:

NFF forsøkte å få Messi og Argentina til Ullevaal

Nå er håpet borte.

VILLE HA ARGENTINA: NFF og Nils Johan Semb forsøkte å få Argentina og Lionel Messi til Ullvaal. Foto: AFP / Alejandro PAGNI / NTB Scanpix
VILLE HA ARGENTINA: NFF og Nils Johan Semb forsøkte å få Argentina og Lionel Messi til Ullvaal. Foto: AFP / Alejandro PAGNI / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da Island havnet i VM-gruppe med argentinerne, dukket det opp et glimt av tro hos toppfotballsjef Nils Johan Semb.

Skulle den søramerikanske giganten søke mot et lag som ligner mye på Island?

Semb er den som jobber mest med å skaffe A-landslaget motstandere. – Det ble spekulert litt om muligheten for Argentina etter trekningen, men det blir nok ikke slik. For gigantnasjonene er det blitt så store pengesummer, store stadioner og logistikk involvert. Vi prøver absolutt å få det til, men blir nok for små økonomisk, sier Semb til NTB.

Gikk ikke

VM-klare Mexico var ganske aktuell som motstander i Oslo, men den muligheten falt bort på grunn av norsk serie- og cuprunde i slutten av mai og starten av juni. – Vinduet vårt der ble for lite, sier Semb.

A-landslaget skal spille to kamper i mars (Australia og Albania). Det samme skjer i juni, også da med én hjemme og én borte.

Ifølge Semb er det ikke satt noen tidsfrist for når motstanderne må være klare. For lag fra Sør-Amerika og Afrika pleier det ofte å bli avklaringer senere enn for europeiske forbund.

Til høsten skal Norge delta i den nye serieordningen i regi av UEFA.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!