NFF freder Pellerud

Og vurderer å søke OL-kvaliken.

OPP MED HODET, KARER: Det var mange skuffede fjes å se rundt det norske benkeområdet mandag kveld. Nå begynner NFF og fotballpresident Yngve Hallén (t.v.) å se framover - mot en kvalifiseringsturnering med Even Pellerud til rors. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
OPP MED HODET, KARER: Det var mange skuffede fjes å se rundt det norske benkeområdet mandag kveld. Nå begynner NFF og fotballpresident Yngve Hallén (t.v.) å se framover - mot en kvalifiseringsturnering med Even Pellerud til rors. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) I dag kunne Dagbladet bringe nyheten om hvordan UEFA ønsker å arrangere kvalifiseringsturneringen mellom de fire siste aktuelle OL-deltakerne i kvinnefotballturneringen - Nederland, Norge, Sveits og Sverige.

De fire skal avvikle et gruppespill etter samme modell som i de innledende runder av internasjonale turneringer. De møter hverandre én gang i perioden 29. februar - 9. mars. Det blir seks kamper totalt, og topplaget tar Europas tredje OL-plass. Tyskland og Frankrike er allerede klare.

Freder Pellerud Landslagssjef Even Pellerud har kontrakt som varer til og med Rio-lekene. Han har selv sagt at han skjønner at det blir stilt spørsmål om hans framtid etter den skuffende VM-exiten i åttendedelsfinalen. Overfor NRK sa fotballpresident Yngve Hallén følgende om Pelleruds situasjon i går kveld - på et tidspunkt hvor det ennå ikke var klart om Norge fikk sjansen til OL-omspill:

- Jeg tror vi skal sette oss ned i rolige former for å se på hvordan vi skal gjøre det videre.

Nå lever altså håpet videre, og toppfotballsjef Semb freder onsdag Even Pellerud 100 prosent:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.