Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NFF godkjente Levermyr

Den avbrutte kvalifiseringskampen mellom Jerv og Mjøndalen spilles på Levermyr stadion.

GODKJENT: Det ble trøbbel forrige gang - men nå skal Mjøndalen og Jerv forsøke å spille de siste 45 minuttene på Levermyr. Dette bildet er fra en tidligere anledning. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Scanpix
GODKJENT: Det ble trøbbel forrige gang - men nå skal Mjøndalen og Jerv forsøke å spille de siste 45 minuttene på Levermyr. Dette bildet er fra en tidligere anledning. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Begge klubbene bekrefter at Norges Fotballforbund (NFF) har godkjent banen fredag.

- Da er det bekreftet: Levermyr i morgen kl. 12. Vi er klare for alt Jerv og værgudene kan kaste på oss! skriver Mjøndalen-trener Vegard Hansen på Twitter.

Lørdag 5. november måtte den viktige kvalifiseringskampen til eliteserien stoppes etter én omgang som følge av de trøstesløse baneforholdene i Grimstad. Deler av førsteomgangen hadde preg av å være en parodi.

Flere av spillerne var også så kalde som følge av forholdene at de måtte ha hjelp i pausen. Kampen ble avbrutt på stillingen 1-0 til Jerv.

Kampen ble berammet til lørdag 19. november, men det ble ikke tatt noen avgjørelse på hvor kampen skulle spilles. Nå er det altså klart at lagene møtes igjen på Levermyr stadion.

Andreomgangen skal spilles kl. 12.00.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!