NFF: Hjelmseth har meldt forfall. Hjelmseth: - Jeg er spilleklar

Føler seg vraket til OL-kvaliken.

KAMPKLAR: Ifølge henne selv, er Ingrid Hjelmseth klar for OL-kvaliken. Det mener ikke NFF. Her fra fotball-VM i Canada ifjor. Foto: Francois Laplante/FreestylePhoto/Getty Images/AFP
KAMPKLAR: Ifølge henne selv, er Ingrid Hjelmseth klar for OL-kvaliken. Det mener ikke NFF. Her fra fotball-VM i Canada ifjor. Foto: Francois Laplante/FreestylePhoto/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tirsdag sa Norges Fotballforbund at landslagskeeper Ingrid Hjelmseth meldte forfall til OL-kvalifiseringen neste uke. Onsdag sier keeperen selv at det ikke er tilfelle.

- Jeg er spilleklar og har ikke meldt forfall. Det er synd at det fremstilles som at jeg selv har tatt avgjørelsen om at jeg ikke skal være med, for sånn er det ikke. De har bestemt at jeg ikke skal være med, ikke jeg, sier Hjelmseth til TV 2.

Landslagssjef Roger Finjord sa til fotball.no tirsdag at 35-åringen ennå ikke var klar etter skade.

- Ingrid har fått god behandling og gjort en kjempejobb selv underveis, og det har vært en kamp mot klokka, men det ble for stor risiko. Vi kan ikke ta noen sjanser på å forverre det ytterligere og må huske at det kommer dager etter OL-kvalifiseringen også, sier Finjord til fotballforbundets nettsted.

Nå føler Hjelmseth seg vraket.

- Jeg er ikke på mitt beste akkurat nå og mangler litt kamptrening, men jeg trente for fullt hele forrige uke og har gjort det bra på trening. Jeg føler meg trygg på at jeg kunne vært med og bidratt positivt som en av tre keepere, selv om jeg ikke nødvendigvis ville vært førstevalget, sier keeperen til TV 2.

Norge skal spille om OL-plass i en kvalifiseringsturnering i Nederland med start neste onsdag. Motstandere er Sverige, Nederland og Sveits.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer