NFF inviterte Drillo, Riise og Hangeland til avskjed. Bare én kommer.

Mot Italia.

REDUSERT MARKERING: For halvannet år siden var de landslagets tre mest kjente personer. Nå er det en annen generasjon som skal forsøke å sende Norge til sluttspill. Fra venstre John Arne Riise, Egil Drillo Olsen og Brede Hangeland. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix
REDUSERT MARKERING: For halvannet år siden var de landslagets tre mest kjente personer. Nå er det en annen generasjon som skal forsøke å sende Norge til sluttspill. Fra venstre John Arne Riise, Egil Drillo Olsen og Brede Hangeland. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): For et drøyt år siden hadde ikke landslaget større profiler enn trekløveret Egil Drillo Olsen (sjef), Brede Hangeland (kaptein) og John Arne Riise (rekordholder).

Drillos andre nei Nå har alle gitt seg - på forskjellig tidspunkt og med forskjellig grad av frivillighet: Riise takket for seg i mai i fjor, Egil Drillo Olsens avgang preget hele Fotball-Norge det meste av høsten 2013, mens Brede Hangeland i august 2014 bestemte seg for å dempe belastningene på seg selv.

Norges Fotballforbund har lenge hatt en plan om å gjøre stas på dem alle. Allerede i fjor høst ble cupfinalen Molde-Rosenborg vurdert som en scene hvor fullsatte tribuner kunne få ta avskjed med trenerlegenden, men overfor Dagbladet gjorde Drillo det da klart at han slett ikke var interessert i å delta på en sånn seanse.

Til oppgjøret mot Italia førstkommende tirsdag, som fort også kan bli spilt foran smekkfulle seter, forsøkte NFF seg på ny. Da ved å invitere Drillo, Hangeland og Riise sammen. Men før helga kunne NRK fortelle at Drillo heller ikke denne gangen ønsker å delta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer