NFF legger alle eggene i en kurv, igjen!

Norges Fotballforbund har bestemt seg for Lars Lagerbäck (71) inn i VM-kvalifiseringen til Qatar 2022. Selv Ståle Solbakken (51) blir ikke spurt.

FØRSTEVALGET: NFF vil at svenske Lars Lagerbäck skal fortsette i jobben. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FØRSTEVALGET: NFF vil at svenske Lars Lagerbäck skal fortsette i jobben. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Lars Lagerbäck kan slutte å flørte med NFF når det gjelder en kontraktsforlengelse ut over EM-kvalifiseringen og det siste sluttspill-livet som heter playoff i Nations League.

Uavhengig av Euro 2020, selv om Norge blir TV-tittere for det tiende EM- og VM-sluttspillet på rad, kan 71-åringen fortsette om han selv vil.

OPPSIKTSVEKKENDE? JA! OVERRASKENDE? NEI! Norges Fotballforbund er ikke kjent for grundighet i sine ansettelser av landslagstrenere. De går ikke bredt og sjekker ikke dypt. Man velger gjerne det enkle. Og derfor vil ikke potensielle og meget gode kandidater som Ståle Solbakken og Åge Hareide en gang bli sondert med tanke på Norge-jobben inn mot VM 2020.

Den går til svensken, uansett.

Den eneste som kan stoppe det er svensken selv.

VINTEREN 2017 BLE Lars Lagerbäck ansatt for å ta Norge til det første internasjonale sluttspillet siden EM 2000. I VM-kvalifiseringa han arvet fra Per-Mathias Høgmo var han egentlig sjanseløs. I EM-kvalifiseringen som pågår er Norge nummer fire. Og uavhengig av sluttstrek i november vil Norge sitte igjen med den samme muligheten som i 2016 – playoff om en ekstra billett til sluttspillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer