Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NFF merker enorm Drillo-interesse

Kan bli fullt på Ullevaal - mot Finland.

||| (Dagbladet.no): Ansettelsen av Egil Drillo Olsen som ny norsk landslagssjef har virkelig vekket fotballfolket til live igjen.

Generalsekretær i Norges fotballforbund Karen Espelund bekrefter at NFF har merket en klar oppsving i interessen rundt landslaget etter at de viste fram Drillo onsdag.

- Definitivt. Vi merker markant økt pågang i henvendelser både når det gjelder publikum og billetter, fra samarbeidspartnerne våre og fra media. Og det er selvfølgelig veldig hyggelig, sier Espelund til Dagbladet.no.

Tror på utsolgt Ullevaal
Også i denne nettavisen har interessen rundt Drillo satt spor. I skrivende stund har over 36 000 lesere avgitt sin dom over ansettelsen av Drillo, og debatten rundt professoren har rast i kommentarfeltene.

Karen Espelund presiserer at det viktigste for NFF var å få på plass en god trenerløsning, men legger ikke skjul på at effekten ved Drillo-ansettelsen har vært veldig positiv.

- Utgangspunktet vårt har vært å finne den beste løsningen, med internasjonal kompetanse. Men når vi opplever den entusiasmen og interessen som vi har sett med Egil, er det klart det også er en hyggelig effekt, sier hun.

Nå tror forbundet at Ullevål igjen kan bli fylt til randen for en treningskamp, allerede når Drillo gjør sin første hjemmeopptreden mot Finland 1. april. Billettsalget åpner i slutten av februar.

- Jeg tror alt er mulig, og det hadde vært kjempehyggelig. Billettene er ikke i salg ennå, men vi har allerede fått mange henvendelser og spørsmål om når og hvor de vil være tilgjengelige. Det hadde vært utrolig gøy å gjenreise Ullevaal Stadion til det fortet det var, sier Karen Espelund.

Ikke bare nostalgi
Generalsekretæren har fått med seg at folket har ropt både etter klassikerne Grillos og Drillo-is, men tror ikke det bare er nostalgien som har fått Norge-fansen opp av negativitetens godstol.

- All interessen illustrerer det sterke engasjementet og entusiasmen som omkranser landslaget. At landslaget har en helt spesiell posisjon blant folk har vi merket både under Nils Johan og Åge også, men det er åpenbart at syretesten når det kommer til stykket er resultater, sier Espelund til Dagbladet.no.

- Det er ingen tvil om at folk har vært skuffet i høst, og med Drillo kommer det nok også en reell entusiasme med tanke på at resultatene kan komme, sier hun.

- Interessen rundt Drillo gir kanskje dere en arbeidsro i jakten på en permanent løsning også?

- Jo, det er klart at dere i media har vært veldig opptatt av hva vi skulle lande på, og selv om det overhodet ikke er noe vi beklager oss over, så er det jo sånn at man gjerne skulle tatt noen andre telefoner innimellom også, sier Espelund.

• Drillo får sin ny-debut som landslagssjef når Norge møter Tyskland 11. februar. Her kan du hjelpe landslagssjefen å ta ut de elleve som skal sikre en ny storhetsskalp for mannen i slagstøvlene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling