ØNSKES KJØPT:  NFF (Norges Fotballforbund og NHF (Norges Håndballforbund) har satt ned en gruppe som skal utrede muligheten for kjøp og bruk av Telenor Arena.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
ØNSKES KJØPT: NFF (Norges Fotballforbund og NHF (Norges Håndballforbund) har satt ned en gruppe som skal utrede muligheten for kjøp og bruk av Telenor Arena. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

NFF og NHF vurderer Telenor Arena-kjøp

Ønskes som nasjonalanlegg for håndball.

Norges Fotballforbund og Norges Håndballforbund har satt ned en gruppe som skal utrede muligheten for kjøp og bruk av Telenor Arena.

Det skriver håndballforbundet på sin nettsider tirsdag.

Tanken er å benytte anlegget som nasjonalanlegg for håndball, samt innendørs fotballaktivitet for topp og bredde.

Målet med prosjektet er at arenaen igjen skal benyttes med hovedvekt på idrett, slik intensjonen opprinnelig var. Det betyr at også andre idretter som har behov for en slik arena kan få mulighet til å bli med.

Forbundsstyrene står bak prosjektet og har gitt prosjektgruppen mandat til å utrede forhold som arealer, økonomi, samarbeidsavtaler og juridiske aspekter.

Gruppen, som består av tre personer fra både NFF og NHF, skal legge fram sin innstilling 1. desember i år. På bakgrunn av denne vil det bli vurdert om de skal gå inn i forhandlinger med tanke på et mulig kjøp av Telenor Arena.

- Eier er informert om vår interesse, skriver håndballforbundet.

(NTB)