NFF og TV2 endelig enige om fotballmagasin

- En gledens dag for norsk fotball, sier Kjetil Siem.

HVER SØNDAG: Norges Fotballforbund og TV 2 har kranglet lenge, men torsdag kom partene omsider til enighet. Det betyr at «Fotballkveld» sendes hver søndag. Julie Strømsvåg og Freddy dos Santos vil være profilene i programmet. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET.
HVER SØNDAG: Norges Fotballforbund og TV 2 har kranglet lenge, men torsdag kom partene omsider til enighet. Det betyr at «Fotballkveld» sendes hver søndag. Julie Strømsvåg og Freddy dos Santos vil være profilene i programmet. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET.Vis mer

Norges Fotballforbund og TV 2 har kranglet lenge, men torsdag kom partene omsider til enighet. Det betyr at «Fotballkveld» sendes hver søndag, skriver VG.

Programmet oppsummerer eliteserierunden. Ifølge avisen betaler TV 2 i overkant av 20 millioner kroner for å sende det populære programmet.

- Vi fikk en god pris, sier TV 2s sportssjef Bjørn Taalesen til VG.

Programmet sto i fare for ikke å bli sendt. Etter at Fotball Media fikk nytt styre, har samtalene mellom partene gått langt smidigere.

- En gledens dag for norsk fotball. Vi diskuterer fortsatt noen underpunkter, men det viktigste prinsippet er at magasinet sendes. Nå går vi hånd i hånd videre, sier generalsekretær i NFF, Kjetil Siem til VG.

Julie Strømsvåg og Freddy dos Santos vil være profilene i programmet.

(NTB)