NFF oppjusterer sikkerheten foran cupfinalen i lys av Paris-terroren

- Ingen informasjon rundt dagens arrangement tilsier at noen har grunn til å være bekymret, understreker NFF.

DOBBEL?: I dag har Rosenborg muligheten til å ta en gjev dobbel - seier i cup og liga. Foran arrangementet har NFF tatt grep i lys av det som skjedde i Paris for en drøy uke siden.
Foto: Nina Hansen/Dagbladet
DOBBEL?: I dag har Rosenborg muligheten til å ta en gjev dobbel - seier i cup og liga. Foran arrangementet har NFF tatt grep i lys av det som skjedde i Paris for en drøy uke siden. Foto: Nina Hansen/DagbladetVis mer

Cupfinale 13.15: Rosenborg - Sarpsborg 08

(Dagbladet): I kjølvannet av terroren i Paris for en drøy uke siden, der 129 mennesker ble drept og et hundretall skadet, har flere fotballkamper i Europa blitt avlyst og sikkerheten rundt arrangementene oppjustert.

Når norsk fotballs høydepunkt - cupfinalen - sparkes i gang på Ullevaal stadion klokka 13.15, har også Norges Fotballforbund (NFF) tatt grep.

- Vi har ekstra bemanning ved inngangskontrollen og generelt ved hele arrangementet i lys av det som skjedde i Paris, sier kommunikasjonssjef i NFF, Yngve Haavik, til Dagbladet.

PÅ PLASS: Politiet er på plass på Ullevaal stadion. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet
PÅ PLASS: Politiet er på plass på Ullevaal stadion. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet Vis mer

Haavik understreker at det ikke er noen informasjon rundt dagens kamp som tilsier at noen har grunn til å være bekymret.

- Vi har en løpende dialog med politiet rundt større arrangementer. Her er det bare å glede seg til cupfinale på et fullsatt Ullevaal i strålende vær, sier Haavik.

Oslopolitiet skriver på Twitter at de er tilstede på Ullevaal for å trygge publikum.