NFF reagerer på pokalstrippingen: -Så lite respekt

Melgalvis' feiring falt ikke i god jord.

FÅR REAKSJONER: LSKs Aleksander Melgalvis Andreassen tok av seg klærne og holdt kongepokalen strategisk til under feiringen på Norges varemesse etter at Lillestrøm ble cupmestere på Ullevaal Stadion.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
FÅR REAKSJONER: LSKs Aleksander Melgalvis Andreassen tok av seg klærne og holdt kongepokalen strategisk til under feiringen på Norges varemesse etter at Lillestrøm ble cupmestere på Ullevaal Stadion. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er stort å vinne cupfinalen, og det må selvsagt feires.

I går vant Lillestrøm cupfinalen 3-2 mot Sarpsborg 08, og stemningen var høy på Norges Varemesse etter kampen.

Men etter Aleksander Melgalvis Andreassen strippet under seiersfesten, og avsluttet med å holde kongepokalen foran sine edlere deler, får han reaksjoner.

Det var VG som først omtalte strippeshowet, som skjedde under feringen på Norges Varemesse.

Spontant

Til Dagbladet fortalte 28-åringen at det hele skjedde relativt spontant, men likevel at stuntet falt i god jord hos lagkameratene.

NFF sier til TV2 at de ikke synes feiringen var passende.

- Å vinne et cupgull er stort, og selvfølgelig skal det feires. Men det er fullt mulig å få til uten at man viser kongepokalen og det den representerer så lite respekt. Det var helt sikkert ikke Melgalvis sin intensjon, men dette blir uansett feil. Det tror vi både Melgalvis og Lillestrøm er enige i, sier NFFs kommunikasjonssjef Yngve Haavik til TV 2.

I fjor la daværende RBK-spiller Christan Gytkjær ut et liknende bilde. Det ble parodiert av Avaldsnes-spiller Ingrid Ryland, da laget vant cupfinalen i november, ifølge TV2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.