<strong><b>FÅR REAKSJONER</b>:</strong> LSKs Aleksander Melgalvis Andreassen tok av seg klærne og holdt kongepokalen strategisk til under feiringen på Norges varemesse etter at Lillestrøm ble cupmestere på Ullevaal Stadion.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
FÅR REAKSJONER: LSKs Aleksander Melgalvis Andreassen tok av seg klærne og holdt kongepokalen strategisk til under feiringen på Norges varemesse etter at Lillestrøm ble cupmestere på Ullevaal Stadion. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

NFF reagerer på pokalstrippingen: -Så lite respekt

Melgalvis' feiring falt ikke i god jord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er stort å vinne cupfinalen, og det må selvsagt feires.

I går vant Lillestrøm cupfinalen 3-2 mot Sarpsborg 08, og stemningen var høy på Norges Varemesse etter kampen.

Men etter Aleksander Melgalvis Andreassen strippet under seiersfesten, og avsluttet med å holde kongepokalen foran sine edlere deler, får han reaksjoner.

Det var VG som først omtalte strippeshowet, som skjedde under feringen på Norges Varemesse.

Spontant

Til Dagbladet fortalte 28-åringen at det hele skjedde relativt spontant, men likevel at stuntet falt i god jord hos lagkameratene.

Live-published photos and videos via Shootitlive

NFF sier til TV2 at de ikke synes feiringen var passende.

- Å vinne et cupgull er stort, og selvfølgelig skal det feires. Men det er fullt mulig å få til uten at man viser kongepokalen og det den representerer så lite respekt. Det var helt sikkert ikke Melgalvis sin intensjon, men dette blir uansett feil. Det tror vi både Melgalvis og Lillestrøm er enige i, sier NFFs kommunikasjonssjef Yngve Haavik til TV 2.

I fjor la daværende RBK-spiller Christan Gytkjær ut et liknende bilde. Det ble parodiert av Avaldsnes-spiller Ingrid Ryland, da laget vant cupfinalen i november, ifølge TV2.

Første sesong på toppnivå

Kvelden var litt ekstra spesiell for Melgalvis. 28-åringen fikk sin Eliteserie-debut i vår, og fikk allerede i sin første sesong på toppnivå spille - og vinne - en cupfinale.

- Det er noe jeg ikke trodde jeg skulle få være med og oppleve. Det er et stykke fra å spille der og komme seg til en cupfinale. Jeg hadde nok ikke trodd det, sa Melgalvis til Dagbladet da finalen var sikret tidligere i høst.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer