NFF reduserer Brenne-straff

Men LSK er fortsatt ikke fornøyd.

(Dagbladet.no): I formiddag truet Lillestrøm med å holde tilbake fire spillerne når landslaget samles i England neste uke.

Opprinnelig besluttet forbundet å utestenge Brenne i de to første seriekampene, men nå har han fått redusert straffen til én kamp.

- Disiplinærutvalget har på bakgrunn av informasjon som er innhentet i dag, funnet grunnlag for å anse La Manga Cup som en turnering etter NFFs bestemmelser. Det innebærer at Brenne, som sonet en kamp i turneringen, kun må sone én kamp i Tippeligaen, sier NFFs informasjonssjef Roger Solheim i en pressemelding.

Men fortsatt er ikke Lillestrøm fornøyd, og krever at Brenne må være spilleklar til første seriekamp mot Fredrikstad.

- Det er feil at han bare skal ha én kamp, sier LSK-manager Jan Åge Fjørtoft til VG Nett.

MISTER BARE SERIESTARTEN: NFF gir etter for Lillestrøms trussel om å holde spillere tilbake fra landslagssamlingen i England, som en reaksjon på at Simen Brenne opprinnelig måtte sone de to første seriekampene etter det røde kortet han pådro seg mot RBK på La Manga. Foto: SCANPIX
MISTER BARE SERIESTARTEN: NFF gir etter for Lillestrøms trussel om å holde spillere tilbake fra landslagssamlingen i England, som en reaksjon på at Simen Brenne opprinnelig måtte sone de to første seriekampene etter det røde kortet han pådro seg mot RBK på La Manga. Foto: SCANPIX Vis mer