NFF roser Bryne for ikke å protestere

Kunne krevd omkamp etter dommertabbe.

FÅR SKRYT: Bryne-trener Gaute Larsen ville ikke protestere på dommertabben, til tross for laget hans tapte mot Stabæk 2. september.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
FÅR SKRYT: Bryne-trener Gaute Larsen ville ikke protestere på dommertabben, til tross for laget hans tapte mot Stabæk 2. september. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Norges Fotballforbund går til det sjeldne steget å sende ut en pressemelding der de berømmer fotballklubben Bryne for ikke å ha protestert etter å ha tapt Adeccoliga-kampen mot Stabæk den 2. september i år.

Stabæk vant kampen 2-1, og i sluttminuttene ble det delt ut flere gule kort. Blant annet fikk Stabæk-innbytter Nicolai Næss sitt andre gule kort et knapt minutt før full tid, uten at dommeren viste ham ut.

Tabben skyldtes en glipp fra dommerteamet, skriver NFF i pressemeldingen, og Næss er ilagt karantene i etterkant av kampen.

Bryne kunne krevd omkamp som følge av tabben, men har valgt å la det hele ligge.

«FK Bryne har framstått på en flott og ryddig måte. Det ville være enkelt å protestere på kampen etter det som skjedde. Gaute Larsen hadde en samtale med dommersjef i Norges Fotballforbund(NFF) etter kampen og ulike synspunkter ble diskutert på en ryddig og fin måte. Klubbens vurdering av å tenke på norsk fotballs omdømme og Fair play ved å ikke protestere står det respekt av. NFF ønsker å berømme klubben for de holdninger som ble vist.», skriver NFF i pressemeldingen.