Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NFF straffer ikke Godset etter gullfeiringen

Slipper bot etter banestormingen.

 SLIPPER STRAFF:  Strømsgodset mottar ingen bot etter at en rekke supportere stormet banen etter at gullet var sikret. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
SLIPPER STRAFF: Strømsgodset mottar ingen bot etter at en rekke supportere stormet banen etter at gullet var sikret. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Tirsdag ba NFF årets seriemester Strømsgodset om en redgjørelse, etter at flere hundre supportere stormet banen.

Det var rett etter at dommer Svein-Erik Edvartsen hadde blåst av kampen, og gullet var et faktum, at Godset-supporterne stormet banen.

Tirsdag ba NFF om redgjørelse om hva som hendte søndag kveld.

Bøteleggelse var en mulig konskvens, noe som skapte sterke reaksjoner på sosiale medier.

Strømsgodset og Stabæk slipper straff, bekrefter kommunikasjonssjef i NFF Svein Graff overfor Aftenposten.

- At publikum stormer banen er et brudd på sikkerhetsbestemmelsene, men i denne saken er det flere formildende omstendigheter. Og Strømsgodset har gitt en god redegjørelse i saken. Derfor blir det ikke opprettet noen sanksjonssak. Det samme gjelder med Stabæk og episoden på Nadderud, sier Graff til avisen.

- Det uheldige i denne saken var at det ble skapt et inntrykk gjennom media at NFF ville sanksjonere. Men vår fagavdeling fulgte kun vanlige retningslinjer og ba om en forklaring i saken, fortsetter Graff.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media