Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NFF svarer

Nok en gang serverer brødrene Hartvedt og IFS sterke påstander om NFF. Påstandene er i og for seg kjente, og er besvart tidligere. Men i og med at de igjen dukker opp, mener jeg det er på sin plass med en liten oppklaring:

NFF er en ideell organisasjon, basert på medlemskap, og er en del av den norske idrettsbevegelsen. NFFs oppgave er å ivareta fotballens interesser, og å skape et fotballtilbud til alle som ønsker det. NFF har drevet med innendørsfotball i mange år, men har av ulike grunner ikke kommet i gang med et futsaltilbud, i form av seriespill, før i år.

Grunnene til at vi nå har etablert et slikt tilbud, er at det er stor interesse for å drive med futsal, at flere etablerte futsallag har bedt oss om å etablere en serieordning, og at det både fra FIFA og UEFA har kommet henstillinger om at vi burde ha et slikt tilbud i vår organisasjon.

Når det gjelder påstanden om mafia-tendenser i forbindelse med at Scantrade (Umbro) har valgt NFF som strategisk samarbeidspartner, er det bare å si at vi aldri har presset Scantrade til noe som helst.

At mange innen fotballen har sett med misnøye på at en aktør som ikke er en del av den norske idrettsbevegelsen, har kommet inn på vår arena, er det ingen grunn til å legge skjul på. Imidlertid har NFF som organisasjon vært forsiktig med å kritisere IFS all den tid NFF ikke selv har hatt et alternativt tilbud. Nå er vi på banen, og så får det være opp til den enkelte å bestemme seg for hvor man vil være med.

Det er vel også i henhold til Hartvedts ”fripolitiske” tankesett?

INNEFOTBALL: Også kjent som futsal.  Nå har også Norges fotballforbund (NFF) etablert seriespill i denne idrettsgrenen. Foto: Linda Næsfeldt
INNEFOTBALL: Også kjent som futsal. Nå har også Norges fotballforbund (NFF) etablert seriespill i denne idrettsgrenen. Foto: Linda Næsfeldt Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media