KUTTER: Ansatte i Norges Fotballforbund (NFF) er tilbudt sluttpakke som et ledd i omorganiseringen av organisasjonen. Her ved Generalsekretær i NFF Pål Bjerketvedt (tv). Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
KUTTER: Ansatte i Norges Fotballforbund (NFF) er tilbudt sluttpakke som et ledd i omorganiseringen av organisasjonen. Her ved Generalsekretær i NFF Pål Bjerketvedt (tv). Foto: Heiko Junge / NTB scanpixVis mer

Norges Fotballforbund kutter:

NFF tilbyr sluttpakker til ansatte

Til alle ansatte sentralt i organisasjonen.

Ansatte i Norges Fotballforbund (NFF) er tilbudt sluttpakke som et ledd i omorganiseringen av organisasjonen.

Tilbudet om sluttpakke gjelder alle ansatte sentralt i organisasjonen. NFF opplyser på sin hjemmeside at tilbudet er frivillig, og at det er basert på søknad fra den enkelte.

– Strategiske mål og prioriteringer av initiativ må henge sammen. Vår evne til gjennomføring og måloppnåelse henger igjen sammen med organisasjon og kompetanse. I kjølvannet av prosess og våre avklaringer er det derfor naturlig at det også blir noen endringer i organisasjonen, sier generalsekretær Pål Bjerketvedt til fotball.no.

Bjerketvedt sier at NFF ønsker å skape et handlingsrom for å hente inn ny kompetanse.

– Det er ikke rom for å utvide staben på Ullevaal, og det er heller ikke ønskelig. Derfor vil NFF iverksette et program for å frigjøre ressurser i form av et sluttavtaleprogram. Årsverk som frigjøres, vil bli erstattet med ny kompetanse, sier Bjerketvedt.

Det er med andre ord ikke snakk om noen nedbemanning.

(NTB)