NFF vil forlenge Lagerbäcks kontrakt

Norges Fotballforbund (NFF) vil ha Lars Lagerbäck med videre som landslagssjef etter neste sommer, dersom svensken ønsker det selv.

KAN FORTSETTE: NFF åpner for at Lars Lagerbäck kan fortsette som landslagssjef etter sommeren 2020. Foto: Jonathan NACKSTRAND / AFP / NTB Scanpix
KAN FORTSETTE: NFF åpner for at Lars Lagerbäck kan fortsette som landslagssjef etter sommeren 2020. Foto: Jonathan NACKSTRAND / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det bekrefter fotballpresident Terje Svendsen overfor Nettavisen.

- Det er ingen hemmelighet fra vår side at vi ønsker at han skal fortsette, sier Svendsen.

I forbindelse med EM-kvalifiseringskampene mot Spania og Romania fikk Lagerbäck gjentatte ganger spørsmål om sin framtid som sjef for fotballherrene. Hans nåværende kontrakt går ut til sommeren, men Lagerbäck har ikke vært avvisende til å forlenge avtalen.

- Den ballen ligger hos NFF. Jeg vil jo råde dem til å få dette avklart så raskt som mulig, sa Lagerbäck.

En rekke av landslagsspillerne har uttrykt at de gjerne vil fortsette med svensken som landslagssjef. Det ønsker også NFF, men det har ikke vært konkrete forhandlinger. Det skyldes blant annet et travelt kampprogram.

- Denne høsten er det mange kvalifiseringskamper, så vi har ikke hatt noen realitetsforhandlinger. Men vi har sagt at vi bør ha avsluttet dialogen rundt årsskiftet. Det er egentlig veldig mye opp til Lars selv. Fra vår side er det klart at Lars er ønsket videre, men dialogen er ikke avsluttet, sier Svendsen til Nettavisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer