NFF vil granske påstandene om sex-trakassering av landslagsspiller

Skal ha møte med spilleren neste uke.

SKAL HA MØTER:  Norges Fotballforbund vil undersøke påstandene framsatt i bloggen til tidligere landslagsspiller Lisa-Marie Woods. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
SKAL HA MØTER: Norges Fotballforbund vil undersøke påstandene framsatt i bloggen til tidligere landslagsspiller Lisa-Marie Woods. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Norges Fotballforbund vil undersøke påstandene framsatt i bloggen til tidligere landslagsspiller Lisa-Marie Woods.

I bloggen skriver 29-åringen om ei tidligere norsk lagvenninne som skal ha blitt utsatt for seksuell trakassering fra sin klubbtrener i månedsvis.

- Helt ukjent Kvinnelig toppfotballsjef i Norges fotballforbund, Heidi Støre, forteller at saken var helt ukjent for NFF før de ble tipset om bloggen.

- Vi fikk informasjon om den bloggen i dag tidlig. Vi har i hele dag sittet i møte med alle Toppserie-trenerne på Gardermoen, og fikk informasjon om bloggen i bilen på vei opp, og da orienterte vi oss om hva som sto der, forteller Heidi Støre til Dagbladet.

Støre sier at de deretter informerte om saken internt og i egen ledelse, før de tok kontakt med Lisa-Marie Woods for å få vite hvilken spiller det gjelder.

- Vi har kommet i kontakt med spilleren, og vil ha et møte med henne i neste uke, sier Støre om spilleren, som har en rekke landskamper for Norge.

Ikke kontaktet treneren På bloggen sin skriver Lisa-Marie Woods at sex-trakasseringen fra klubbtreneren skal ha kommet både via SMS-er, brev og e-poster hele døgnet, hvor han foreslo at seksuelle møter mellom han og Woods sin tidligere lagvenninne skulle finne sted.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer