NFF vil ha Solskjær som trener

Skal ta C-kurs i høst.

Ole Gunnar Solskjær er i samtaler med Norges Fotballforbund. NFF ønsker å bruke ham i en trenerrolle.

Det bekrefter toppfotballsjef Per Mathias Høgmo ovenfor NRK. Han forteller at Solskjær skal ta forbundets C-trenerkurs.

- Vi diskuterte muligheten for trenerutdanning i vinter. I og med at han nå valgte å legge opp har vi allerede i høst fått ham inn på c-kurset, sier Høgmo.

Høgmo sier også at han skal sette seg ned med Solskjær for å diskutere framtida, blant annet hvilke muligheter 34-åringen har i sin nye rolle i Manchester United.

- Ole Gunnar er en person som vi ønsker å knytte til oss i norsk fotball. Både på grunn av ham som person og på grunn av erfaringen han har fått. Landslaget er en mulighet, men han har bred kompetanse, sier Høgmo.

Solskjær bestemte seg tidligere i uken for å legge opp som fotballspiller etter en eventyrlig karriere i Manchester United.

(NTB)

KAN BLI KOLLEGER: Ole Gunnar Solskjær fikk et hjertelig gjensyn med Roy Keane i ettermiddag, da han ble hyllet på Old Trafford. Nå satser kanskje Solskjær på en trenerkarriere. Foto: MARTIN RICKETT/AP/SCANPIX
KAN BLI KOLLEGER: Ole Gunnar Solskjær fikk et hjertelig gjensyn med Roy Keane i ettermiddag, da han ble hyllet på Old Trafford. Nå satser kanskje Solskjær på en trenerkarriere. Foto: MARTIN RICKETT/AP/SCANPIX Vis mer