Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NFF vil ikke frigi informasjon om overganger

TV 2 fikk avslag.

 I SØKELYSET:  Jim Solbakken har blitt beskyldt for å ha hatt en dobbeltrolle under en rekke overganger. Norges Fotballforbund ønsker ikke å gi TV 2 informasjon om en rekke overganger agenten skal ha vært involvert i.
Foto: Chris Fairweather/Huw Evans Agency / NTB scanpix
I SØKELYSET: Jim Solbakken har blitt beskyldt for å ha hatt en dobbeltrolle under en rekke overganger. Norges Fotballforbund ønsker ikke å gi TV 2 informasjon om en rekke overganger agenten skal ha vært involvert i. Foto: Chris Fairweather/Huw Evans Agency / NTB scanpix Vis mer

Norges Fotballforbund vil ikke opplyse hvem som har representert hvem i flere overganger.

TV 2 har bedt forbundet om innsyn i 24 konkrete overganger, men har fått avslag på søknaden. Kanalen har ønsket informasjon om hvilken agent som har representert selgende klubb, kjøpende klubb og den aktuelle spilleren.

Til tross for at NFF har bekreftet at ingen av dokumentene er konfidensielle, vil det ikke ut med ut med den etterspurte informasjonen.

Fotballagenten Jim Solbakken ble av bladet Josimar beskyldt for å ha en dobbeltrolle i flere overganger i en artikkel i slutten av oktober.

Solbakken mener at disse beskyldningene er grunnløse. Agenten har vist til at NFF vet hvilke roller han har hatt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling